Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Kardiologas Paulius Orda

Paulius Orda

Paulius Orda yra Kardiologas ir konsultuoja Klaipėdoje. P. Orda pacientus priima Uosto poliklinika.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-19827 Medicinos gydytojas
MPL-23507 Gydytojas kardiologas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2023-10-19 | Rekomenduoja

Puikus gydytojas. Rekomenduoju 100%

2023-09-22 | Rekomenduoja

Gydytojas P.Orda - puikus gydytojas! Jaunas specialistas, bet puikiai nusimanantis savo srities profesionalas. Tiksliai diagnozavo vyrui problema (tikra tiksincia bomba, kuri bet kuriuo metu galejo issaukti nelaime). Pateike konkretu sprendimo buda, ko nepasiule kiti kardiologai. Pastate i eile del operacijos. Operacija jau atlikta. Siuo metu vyras yra sveikas! Dekui didziausiais gydytojui P Ordai!

2023-07-09 | Rekomenduoja

Gydytojas iš didžiosios raidės! Maloniai bendraujantis, labai dėmesingas, atidus, išklausantis, atsakantis į visus kylančius klausimus. Apžiūra, tyrimai buvo atlikti nuodugniai. Tikrai didžiausios rekomendacijos!

2023-04-06 | Rekomenduoja

Lankiausi Jūrininkų ligoninėje dienos stacionare su širdies aritmija 2022 08, gydytojas įsigilino, atstatė ritmą ir nuspėjo mano ateitį. Norėčiau visada su juo gydytis. Rekomenduoju 100%.

2023-03-23 | Rekomenduoja

Nuoširdi padėka gydytojui Pauliui Ordai, gydžiusiam mamą Danutę Nutautienę. Dėkojame, gydytojau, už profesionalų požiūrį į pacientą, kvalifikuotą gydymą, nuoširdų bendravimą.

2023-01-20 | Rekomenduoja

už nuoširdų gydymą! Reiškiu pačius šilčiausius ir nuoširdžiausius padėkos žodžius už profesionalumą, už skirtą dėmesį, už nuoširdų bendravimą,už puikų humoro jausmą! Tai daktaras iš didžiosios raidės! Sėkmės Jums ir neišsenkančios energijos savo nelengvame darbe!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti