Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Odontologas Justė Opulskytė

Justė Opulskytė

Justė Opulskytė yra Odontologė, Bendrosios praktikos gydytoja ir konsultuoja Garliava. J. Opulskytė pacientus priima GARLIAVOS ODONTOLOGIJOS CENTRAS.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Darbo pagrindą sudaro terapinis gydymas – kariesų gydymas, endodontija, darbas su vaikais, taip pat chirurgija ir protezavimas, burnos higienos procedūros, estetinis plombavimas. Turiu įgūdžių pergydant nesudėtingus endodontijos atvejus. Pacientai džiaugiasi mano nuoširdumu ir kruopštumu, visada stengiuosi tobulėti ir darbą atlikti profesionaliai.

• Licencijos:
OPL-05119 Gydytojas odontologas

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Anglų
Rusų

• Mokslai:
LSMU odontologijos magistras.

• Kvalifikacijos tobulinimas:
2018m. vasaris “Šiandienos sprendimai odontologijoje” konferencija Kaune.
2018m. spalis “Paprastų ir sudėtingų endodontinių situacijų sprendimas vienu instrumentu” seminaras Miunchene.
2018m. rugsėjis Unidento “Tiesioginės estetinės restauracijos – sėkmės receptai” teoriniai ir praktikiniai mokymai Kaune.
2018m. birželis Med Grupės “Dantų implantų protezavimas” teoriniai ir praktikiniai mokymai Kaune.
2017, 2018m. tarptautiniai kongresai Druskininkuose.

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2019-11-10 | Rekomenduoja

Labai malonus aptarnavimas ir kokybiškai atliktas darbas.Rezultatą matai sėdėdamas odontologo kėdėje. Išeini su puikia nuotaika.

2019-09-22 | Rekomenduoja

Begalo maloni ir šiltai bendraujanti odontologė. Po apžiūros kartu detaliai aptarėme situaciją ir tolimesnį gydymą, davė šaunių patarimų kaip prižiūrėti dantis. Rekomenduoju šią specialistę!

2019-03-08 | Rekomenduoja

Labai maloni daktarė. Daugelis iš mūsų nuo pat mažens bijome eiti pas dantistą, žinome, kad tai mums sukels daug skausmo. Aš tai pat esu viena iš tų, bet vizitas pas odontologę Justę Opulskytę pakeitė mano požiūrį! Odontologė sutvarkė sugedusius dantis be jokio skausmo ir davė daug rekomendacijų, kaip prižiūrėti dantis, kad jie mažiau gestų, ką daryti su protiniais dantimis, kurie genda, o svarbiausia atmosfera pačiame kabinete buvo labai gera! Ačiū labai!!!!

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti