Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Psichiatras Kęstutis Kuzmickas

Kęstutis Kuzmickas

Kęstutis Kuzmickas yra Psichiatras ir konsultuoja Vilniuje. Šiuo metu nėra galimybės registruotis pas gydytoją manodaktaras.lt.

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

Esu gyd. psichiatras-psichoterapeutas dirbantis daugiau nei 30 m. šioje srityje. Teko dirbti ir ligoninėje ir poliklinikoje, turėjau ir savo privačią praktiką Kaune. Taikau įvairių psichinių, psichiatrinių, psichologinių sutrikimų gydymą medikamentais, psichoterapija, o esant reikalui ir hipnozę. Padedu spręsti atsiradusias psichologines problemas. Kadangi esu baigęs Varšuvos seksologijos institutą, konsultuoju pavienius asmenius ar poras turinčias seksualinių problemų, taikau seksoterapiją ( pagal metodiką Bruce Johnson & Robert Masterson). Padedu žmonėms turintiems priklausomybę nuo alkoholio- abstinencijos sindromą, ilgalaikio alkoholio naudojimo nutraukimo gydymas. Taikau ilgalaikio susilaikymo nuo alkoholio terapija ( „kodavimą“).

• Licencijos:
MPL-21630 Gydytojas psichiatras

• Kalba šiomis kalbomis:
Lietuvių
Rusų
Anglų

• Mokslai:
1999 m. Varšuvos Imelinskio vardo seksologijos institutas. Klinikinio seksologo klasifikacija. Lenkų seksologų draugija.
1993 m. – 1994 m. Valstybinis Vilniaus Universitetas – Hipnozės ir Hipnoterapijos kursas.
1991 m. – 1994 m. Valstybinis Vilniaus Universitetas – individualios psichodinaminės psichoterapijos kursas psichoterapeuto specialybei įgyti.
1993 m. SAM išduota psichiatro- psichoterapeuto licenzija užsiimti privačia veikla.
1992 m. I psichiatro kategorija.
1991 m. II psichiatro kategorija.
1982 m. – 1983 m. Kauno Akademinės Klinikos – psichiatijos internatūra.
1976 m. – 1982 m. Kauno Medicinos Institutas gydomasis fakultetas.

• Kvalifikacijos tobulinimas:
Esu dalyvavęs daugelyje Pasaulio ir Europos psichiatrų, psichoterapeutų, hipnozės kongresuose ir mokymuose. Esu išvertes ir išleidęs Europos hipnozės „tėvo“ Jack Gipson knygą „ Atsipalaiduok ir gyvenk“. Esu išleidęs metodines rekomendacijas tėvams ir mokytojams „ Judrūs vaikai“.

• Asociacijos
Esu Lietuvos psichiatrų acociacijos, Lietuvos psichoterapeutų asociacijos, Švedų Hipnozės asociacijos, Lenkų seksologų draugijos narys.

Palikti atsiliepimą

Psichiatras, kuris priims jus greičiausiai

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2021-11-12 | Nerekomenduoja

Kaip bendrauti su gydytoju, kuris kaskart neprisimena kas tu toks ir kas tau yra? Kaip pasitikėti diagnoze ir gydymu iš tokio gydytojo? Tikiuosi, kad nustosit kenkti savo pacientams, nes tai paprasčiausiai šlykštu.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti