Suraskite gydytoją ir užsiregistruokite vizitui

Filtravimas:
Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis
Reumatologas Asta Jonaitienė

Asta Jonaitienė

Asta Jonaitienė yra Reumatologė ir konsultuoja Klaipėdoje. A. Jonaitienė pacientus priima Northway medicinos centras (Naujoji Uosto g. 9), Northway medicinos centrai (Kretinga).

Pasidalinkite geriausiais daktarais su savo draugais!
Facebook Facebook Dalintis

Apie specialistą:

• Licencijos:
MPL-03107 Gydytojas reumatologas

Palikti atsiliepimą

Komentarai

Atsiliepimus gali palikti tik pas šį gydytoją apsilankę manodaktaras.lt vartotojai. Atsiliepimų publikavimo ir administravimo manodaktaras.lt svetainėje ir programėlėje taisykles rasite čia

2022-08-08 | Rekomenduoja

Malonus aptarnavimas ir gera speceliste.

2022-03-10 | Rekomenduoja

Nutarisu,kad,registruodamasi pas gydytoja,atsiliepimu nebeskaitysiu,nes jie daźnai nebeatitinka tikrovės.Lankiausi pas gydytoja ir…buvau maloniai nustebinta( po čia paskaitytu neigiamu atsiliepimu) Gydytoja įdėmiai išklausė mano nusiskundimus,pateikė daug klausimu,kas liečia ligos eiga.Jokio streso ir skubėjimo..Išrašė reikalingus tyrimus,atsake i visus mano klausimus.Na,jau nežinau,ar gali gydytojas dirbti kruopsčiau ir profesonaliau.Po savaitės atvykau tyrimu reziltatu aptarimui.Viskas buvo profesonaliai,bet kiekvienam žmogui suprantama kalba išaiškinta,paskirtas tolimesnis vizitu planas.Ačiū Gydytoja!

2021-10-22 | Nerekomenduoja

Labai panašus atvejis ,kaip ir pirmojo komentaro.Net nemato akivaizdžių pakitimų:rankų pirštų sąnariukai išsikraipę,vienos kojos pirštai jau operuoti ir vėl formuojasi iškilimai,sąnariai apraudę.Atsakymas pribloškė-jokių pakitimų ir dar pridūrė,kad pirmą kartą matanti mane,tai iš kur gali žinoti.Gydymo neskyrė,nes sveika.Tai atsisveikinant pasakiau,kad tik bereikalingas durų varstymas.

2020-06-29 | Nerekomenduoja

Susidare ispudis, kad pacientas visai nesvarbus, vizitas truko iki 5 min., nepakele akiu apziureti skaudama vieta, israse siuntima kraujui ir grazino pas seimos gyd. Kazkaip likau nesupratus, kas ivyko.

Gydytojus vertinti ir atsiliepimus rašyti gali tik prisijungę vartotojai. Prisijungti